Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Disclaimer

Geen van alle producten aangeboden op deze site zijn officiële Aprilia, BMW, Ducati, Honda, Kawasaki, KTM, MV Agusta, Suzuki, Triumph of Yamaha producten.

De informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Elke vorm van herpublicatie van (een deel van) de inhoud van de website van Motorsticker.com is nadrukkelijk verboden. Motorsticker.com en haar partners spannen zich in zo volledig en nauwkeurig mogelijke informatie op deze website aan te bieden. Motorsticker.com staat hiervoor echter niet garant.

Motorsticker.com aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade die ontstaan is door het (onvolledig) gebruik van informatie aangeboden op de website van Motorsticker.com. De door Motorsticker.com verzamelde gebruikersgegevens worden volgens de privacyverklaring behandeld, zoals die gepubliceerd is op deze website.

Motorsticker.com kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen, materiële en immateriële schade die voortvloeit uit het verkopen van de door haar verkochte producten. De aanschaf en het gebruik van de producten aangeboden door Motorsticker.com geschiedt geheel op eigen risico.

Alle prijzen zijn uitgedrukt in Euro’s en zijn inclusief omzetbelasting en eventuele wettelijke bijdragen, zoals bijvoorbeeld een verwijderingsbijdrage. Speciale aanbiedingen zijn slechts geldig voor een beperkte duur. Alle prijzen die worden weergegeven op deze website zijn onder voorbehoud en geldig zolang de voorraad strekt. Productafbeeldingen zijn niet bindend. Prijzen zijn onderhevig aan verandering zonder opgaaf.

  • Wereldwijde verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie
  • Binnen 2 werkdagen verstuurd
  • Hoge kwaliteit materialen