Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Garantie en Retouren

Ondanks de hoge kwaliteit van de producten die wij in ons assortiment hebben, kan het voorkomen dat je een product ontvangt dat niet perfect is. In dat geval voorzien wij je graag zo snel mogelijk van een passende oplossing.

Altijd 1 Jaar Garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de producten die wij aanbieden. Daarom geven wij altijd 1 jaar garantie op alle aankopen.

14 Dagen Zichttermijn

Motorsticker.com hanteert voor alle online bestellingen een zichttermijn van 14 dagen. Deze periode gaat in wanneer jij het product in bezit hebt. Na het verstrijken van de 14 dagen is de koopovereenkomst een feit. Tijdens deze termijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk. Het product kan bekeken en beoordeeld worden, zoals je dat ook in een winkel zou doen. Producten die in een verpakking geleverd worden, dienen niet uit deze verpakking gehaald te worden.

Retourprocedure

Je kan om diverse redenen besluiten (een deel van) je bestelling retour te zenden. Lees zorgvuldig deze pagina door om misverstanden en vertragingen te voorkomen. Indien je een product wenst te retourneren, zal de retourzending en de staat van het product moeten voldoen aan de door ons gestelde voorwaarden.

Retourformulier

Voor het retour sturen van een zending hebben we een retourformulier. Door dit formulier in te vullen en te versturen laat je ons weten dat je de zending retour wilt sturen. Wanneer we dit formulier ontvangen hebben, dan zullen we je retour in behandeling nemen. Je kunt ook altijd bellen of mailen om over een retour te overleggen.

Retourzending en kosten

In alle gevallen dien je de retourzending voldoende gefrankeerd naar ons op te sturen. Ongefrankeerde pakketten of onder rembours opgestuurde pakketten worden niet door ons geaccepteerd. Motorsticker.com vergoedt de verzendkosten nadien, wanneer de retour een gevolg is van een fout van Motorsticker.com of wanneer er sprake is van een defect product. Indien je recht hebt op terugbetaling van de verzendkosten hanteren wij een maximale vergoeding. Je kan er ook voor kiezen om het product terug te brengen of te ruilen op het kantoor van Motorsticker.com. Dit is snel, makkelijk en kosteloos.

De maximale vergoeding voor een retourzending is in Nederland € 6,95, in België en Duitsland € 9,95, in de rest van Europa € 14,95 en in de rest van de wereld € 19,95.

Retouradres

Motorsticker.nl
Garantie en Retouren
Tolweg 2W
3851 SK Ermelo
Nederland

Uitgesloten van retour

Alle stickers die wij op maat voor u maken zijn uitgesloten voor retourzending. Na het openen van een verpakking of het plakken van de stickers is het ook niet meer mogelijk om de producten retour te sturen.

  • Wereldwijde verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie
  • Binnen 2 werkdagen verstuurd
  • Hoge kwaliteit materialen