Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Hulp & Advies

Wij als Motorsticker.com hebben als doel om jou meer plezier van jouw motor te laten beleven.

Jong en oud, beginners en professionals, wij zijn hèt adres voor iedereen die een motor rijdt, en met niets minder dan het beste genoegen neemt. Je gaat naar Motorsticker.com voor door ons ontworpen en door ons geproduceerde producten tegen scherpe prijzen met professioneel advies en persoonlijke service.

Ontdek Motorsticker.com en laat je inspireren. Op dit moment hebben wij een kantoor in Nederland met een webshop waarmee we de wereldwijde motor markt van de beste kwaliteit stickers voorzien.

Bedrijfsgegevens en Contact

Neem contact op met onze specialisten voor persoonlijk en deskundig advies. Wij zijn van maandag t/m vrijdag altijd bereikbaar per e-mail, live chat of telefoon. Wil je onze producten bekijken of wil je een order afhalen? Maak dan even een afspraak.

Adresgegevens

Motorsticker.com BV
Tolweg 2W
3851 SK Ermelo
Nederland

Bedrijfsgegevens

KvK nummer:
BTW nummer:
Bankrekening:
IBAN:
BIC / Swift:
PayPal

66362024
NL856513301B01
2986347
NL33 INGB 0002986347
INGBNL2A
info@motorsticker.com

Contactgegevens

Telefoon:
E-mail:

+31 (0)341 - 72 21 72
info@motorsticker.com

 

Contactformulier

Heb je vragen of wil je meer weten over bepaalde producten? Wil je een groepsaankoop doen met jouw motorclub of forum? Via onderstaand formulier kun je jouw vraag stellen. Je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons.

 

 
Nieuwsbrief

Betaalmethoden

In onze webshop kan je altijd snel, eenvoudig en veilig betalen. Betaal waar en wanneer jij dat wil. Wanneer je betaling door ons is ontvangen, dan laten we je dat per e-mail weten. Heb je vragen of wil je meer weten over bepaalde betaalmethoden? Neem dan contact met ons op.

PayPal

Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. PayPal biedt bescherming voor kopers, bekijk hier de voorwaarden. Wanneer je via PayPal betaalt, wordt er een toeslag van 3,4 % over het totaalbedrag van de order toegevoegd. Groot voordeel van betalen met PayPal is dat we direct kunnen beginnen met het verwerken van je order.

iDeal

Met iDeal betaal je vanuit Nederland eenvoudig, veilig en snel al je online aankopen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Groot voordeel van betalen met iDeal is dat we direct kunnen beginnen met het verwerken van je order.

MisterCash

Met Bankcontact MisterCash betaal je vanuit België eenvoudig, veilig en snel al je online aankopen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Groot voordeel van betalen met Bankcontact MisterCash is dat we direct kunnen beginnen met het verwerken van je order.

AfterPay

AfterPay voert voor Motorsticker.nl het volledige achteraf betaalproces voor Nederland en België uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Kijk hier voor de werkwijze van AfterPay. Groot voordeel van betalen met AfterPay is dat we direct kunnen beginnen met het verwerken van je order.

Bankoverschrijving

Betalen per bankoverschrijving is een veilige manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Met bankoverschrijving maak je het totaalbedrag handmatig over naar Motorsticker.nl via internetbankieren of een schriftelijke overschrijving. Alle betaalinstructies krijg je per e-mail aangeleverd. Het kan zijn dat overschrijven één of meerdere dagen duurt. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van je bestelling.

Verzenden en Bezorgen

Motorsticker.com werkt samen met Van Straaten Post voor alle zendingen per enveloppe. Daarnaast werken we samen met PostNL pakketservice voor de verzending van pakketten. PostNL is marktleider in pakkettendistributie binnen de Benelux.

        

Levertijden

Wij staan bekend om onze snelle levertijden. Alle levertijden die wij hanteren gelden vanaf de ontvangst van de betaling. De producten die bij ons op voorraad zijn worden verstuurd binnen 1-2 werkdagen. De overige stickers die we op maat voor je maken worden verstuurd binnen 2-3 werkdagen. Stickers die gedrukt moeten worden hebben een levertijd van ca. 7-10 werkdagen, dat lijkt lang maar kwaliteit kost tijd. Hoe lang een zending onderweg is verschilt per bestemming. Bekijk jouw verzendtijd in de tabel bij de verzendkosten.

Order Status

Je kunt jouw bestelling volgen op Motorsticker.com. Vul je ordernummer en postcode in en controleer de status van jouw bestelling!

 

Verzendkosten

Gratis verzending met enveloppe binnen Nederland vanaf €25,-.

We verzenden het overgrote deel van onze producten, zoals rimstripings, kleine stickers en tankpads per enveloppe. Producten die te groot zijn voor een enveloppe, grote vellen stickerfolie, versturen we per pakketpost. Dit wordt automatisch berekend op basis van de gekozen producten.

Verzendkostenoverzicht*:

  Land Enveloppe Pakket Dagen   Land Enveloppe Pakket Dagen
Nederland € 3,50 € 6.95 1-2 Litouwen € 4,50 € 25.95 10-12
België € 4,50 € 9.95 2-3 Luxemburg € 4,50 € 12.95 2-3
Bulgarije € 4,50 € 29.95 7-9 Noorwegen € 4,50 € 22.95 3-4
Denmarken € 4,50 € 16.50 2-3 Oostenrijk € 4,50 € 15.50 2-3
Duitsland € 4,50 € 9.50 2-3 Polen € 4,50 € 21.95 5-6
Estland € 4,50 € 25.95 10-12 Portugal € 4,50 € 25.95 4-5
Finland € 4,50 € 24.95 2-3 Roemenië € 4,50 € 25.95 7-9
Frankrijk € 4,50 € 17.50 2-3 Slovenië € 4,50 € 21.95 7-9
Griekenland € 4,50 € 25.95 5-7 Slowakije € 4,50 € 21.95 7-9
Hongarije € 4,50 € 21.95 6-7 Spanje € 4,50 € 23.95 3-4
Ierland € 4,50 € 25.95 2-3 Tsjechië € 4,50 € 21.95 5-6
Italië € 4,50 € 19.95 3-4 Verenigd Koninkrijk € 4,50 € 17.50 2-3
Kroatië € 4,50 € 25,95 5-10 Zweden € 4,50 € 19.95 2-3
Letland € 4,50 € 25.95 10-12 Zwitserland € 4,50 € 22.95 2-3
  Rest van de Wereld € 16,50 € 29.00 5-14          

*Deze verzendkosten zijn binnen de EU altijd inclusief 21% BTW en buiten de EU altijd BTW vrij.

Zending Volgen

Wanneer je kiest voor verzending via pakketpost of aangetekende enveloppe, dan kun je je zending volgen. Je ontvangt van ons per e-mail een trackingcode zodra je bestelling bij ons de deur uit is. Je kan dan binnen 24 uur de status van je zending online volgen via de website van de vervoerder.

Bezorgen

De meeste orders worden per enveloppe verzonden en komen gewoon bij jou in de bus, ook als je op dat moment niet thuis bent.
De vervoerders van onze pakketpost kiezen hun eigen schema voor de bezorging. Houd er rekening mee dat je op het afleveradres op werkdagen van 9.00 tot en met 17.00 uur aanwezig moet zijn om de zending in ontvangst te nemen. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor de wijze waarop de zending op het afleveradres in ontvangst wordt genomen.

Garantie en Retouren

Ondanks de hoge kwaliteit van de producten die wij in ons assortiment hebben, kan het voorkomen dat je een product ontvangt dat niet perfect is. In dat geval voorzien wij je graag zo snel mogelijk van een passende oplossing.

Altijd 1 Jaar Garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de producten die wij aanbieden. Daarom geven wij altijd 1 jaar garantie op alle aankopen.

14 Dagen Zichttermijn

Motorsticker.com hanteert voor alle online bestellingen een zichttermijn van 14 dagen. Deze periode gaat in wanneer jij het product in bezit hebt. Na het verstrijken van de 14 dagen is de koopovereenkomst een feit.
Tijdens deze termijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk. Het product kan bekeken en beoordeeld worden, zoals je dat ook in een winkel zou doen. Wanneer er schade aan het product of de verpakking is ontstaan, zal deze worden verrekend met de retour. Wanneer het product in deze periode is gebruikt, maar nu geretourneerd wordt, zullen de kosten voor het gebruik, zoals schoonmaak of herstelkosten, worden verrekend met de retour.
Wanneer je een product binnen de 14 dagen zichttermijn retourneert, dan zijn wij verplicht om je binnen 14 dagen het aankoopbedrag inclusief verzendkosten en eventuele betaal- of administratiekosten te retourneren.

Schade bij ontvangst

Alle producten worden voor verzending door Motorsticker.com gecontroleerd en veilig verpakt. Mocht een artikel onverhoopt beschadigd bij jou zijn aangekomen, dan wordt je verzocht vóór terugzending de aard van de schade mee te delen.

Retourprocedure

Je kan om diverse redenen besluiten (een deel van) je bestelling retour te zenden. Lees zorgvuldig deze pagina door om misverstanden en vertragingen te voorkomen. Indien je een product wenst te retourneren, zal de retourzending en de staat van het product moeten voldoen aan de door ons gestelde voorwaarden.

Retourformulier

Voor het retour sturen van een zending hebben we een retourformulier. Door dit formulier in te vullen en te versturen laat je ons weten dat je de zending retour wilt sturen. Wanneer we dit formulier ontvangen hebben, dan zullen we je retour in behandeling nemen. Je kunt ook altijd bellen of mailen om over een retour te overleggen.

Retourzending en kosten

In alle gevallen dien je de retourzending voldoende gefrankeerd naar ons op te sturen. Ongefrankeerde pakketten of onder rembours opgestuurde pakketten worden niet door ons geaccepteerd. Motorsticker.com vergoedt de verzendkosten nadien, wanneer de retour een gevolg is van een fout van Motorsticker.com of wanneer er sprake is van een defect product. Indien je recht hebt op terugbetaling van de verzendkosten hanteren wij een maximale vergoeding. Je kan er ook voor kiezen om het product terug te brengen of te ruilen op het kantoor van Motorsticker.com.com. Dit is snel, makkelijk en kosteloos.

De maximale vergoeding voor een retourzending is in Nederland € 6,95, in België en Duitsland € 9,95, in de rest van Europa € 25,95 en in de rest van de wereld € 29,00.

Retouradres

Motorsticker.com
Garantie en Retouren
Tolweg 2W
3851 SK Ermelo
Nederland

Uitgesloten van retour

Alle stickers die wij op maat voor u maken zijn uitgesloten voor retourzending. Alle stickers die verkocht worden in de 'B-stock' of 'Uit het assortiment' afdeling kunnen niet worden geretourneerd. Na het plakken van de stickers is het ook niet meer mogelijk om de producten retour te sturen.

Assortiment en Voorraad

Wij hebben een groot assortiment aan stickers en diverse productlijnen die we zelf hebben ontworpen. Daarnaast staan we bekend om onze stickers die we voor onze klanten op maat maken.

Assortiment

Wij proberen ons assortiment altijd up-to-date te houden en nieuwe producten toe te voegen. Staat het product dat je zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. De kans is groot dat wij het product kunnen leveren of op maat voor je kunnen maken.

Actuele voorraad Status

Motorsticker.com werkt met actuele voorraadinformatie die wordt getoond op onze website. Zo ben je altijd op de hoogte of het product op voorraad is, of we het op maat voor je maken of dat het besteld wordt bij een van onze leveranciers. Wanneer je meerdere producten bestelt, dan is automatisch de langste levertijd geldig.

Op voorraad

Toont de webshop drie groene bolletjes met de tekst levertijd 1-2 werkdagen, dan is het product op voorraad. Bestel je op werkdagen en betaal je via PayPal, iDEAL, MisterCash of AfterPay dan kan je de bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis verwachten. Bij internationale zendingen kan de levertijd gemiddeld met één tot drie werkdagen verlengd worden.

Op maat gemaakt

Toont de webshop drie groene bolletjes met de tekst levertijd 2-3 werkdagen, dan maken wij dit product op maat wanneer het besteld wordt.Bestel je op werkdagen en betaal je via PayPal, iDEAL, MisterCash of AfterPay dan kan je de bestelling binnen 2-3 werkdagen in huis verwachten. Bij internationale zendingen kan de levertijd gemiddeld met één tot drie werkdagen verlengd worden.

Beperkt op voorraad

Wanneer er twee gele blokjes worden weergegeven, dan is het product beperkt op voorraad. Het product is wel op voorraad, maar als het meerdere keren besteld wordt, dan de levertijd wat langer worden omdat het product besteld moet worden.

Niet op voorraad

Wanneer er één rood blokje wordt weergegeven, dan is het product op dat moment niet op voorraad. Natuurlijk kun je het product dan wel bestellen, als de sticker gedrukt moet worden, dan kunnen we deze al binnen 7-10 dagen leveren.

Service en Installatie

Wij doen ons best om zo compleet mogelijke producten aan te bieden die je zelf kunt installeren op je motor.

Kleurenoverzicht

Wanneer je niet zeker weet welke kleur het beste past bij jouw motor, dan kun je kijken op ons kleurenoverzicht, of vraag een van onze medewerkers om deskundig advies.

Plakinstructies

Wil je weten hoe je stickers moet plakken? Of hoe je jouw oude stickers het beste kunt verwijderen? Kijk dan bij onze plakinstructies. We hebben inmiddels een mooi aantal plakinstructies en instructievideo's gemaakt en we zullen dit blijven uitbreiden.

Stickers laten plakken?

Heb je stickers gekocht, maar zou je ze liever door ons op je motor willen laten plakken? Dat kan! Wij werken samen met Probikes in Nunspeet en kunnen daar gebruik maken van een droge werkruimte met brug voor het professioneel plakken van stickers. Mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Algemene Voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarden van Motorsticker.com (PDF).

 

Inhoudsopgave

Artikel 1     Definities
Artikel 2    Identiteit van de ondernemer
Artikel 3    Toepasselijkheid
Artikel 4    Het aanbod
Artikel 5    De overeenkomst
Artikel 6    Herroepingsrecht
Artikel 7    Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd
Artikel 8    Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan
Artikel 9    Verplichtingen van de ondernemer bij herroeping
Artikel 10    uitsluiting herroepingsrecht
Artikel 11    De prijs
Artikel 12    Nakoming en extra garantie
Artikel 13    Levering en uitvoering
Artikel 14    Duurtransacties: duur, opzegging en verlenging
Artikel 15    Betaling
Artikel 16    Klachtenregeling
Artikel 17    Geschillen
Artikel 18    Aanvullende of afwijkende bepalingen

 

Artikel 1 - Definities

In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

 1. Aanvullende overeenkomst: een overeenkomst waarbij de consument producten, digitale inhoud en/of diensten verwerft in verband met een overeenkomst op afstand en deze zaken, digitale inhoud en/of diensten door de ondernemer worden geleverd of door een derde partij op basis van een afspraak tussen die derde en de ondernemer;
 2. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;
 3. Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt voor doeleinden die verband houden met zijn handels-, bedrijfs-, ambachts- of beroepsactiviteit;
 4. Dag: kalenderdag;
 5. Digitale inhoud: gegevens die in digitale vorm geproduceerd en geleverd worden;
 6. Duurovereenkomst: een overeenkomst die strekt tot de regelmatige levering van zaken, diensten en/of digitale inhoud gedurende een bepaalde periode;
 7. Duurzame gegevensdrager: elk hulpmiddel - waaronder ook begrepen e-mail - dat de consument of ondernemer in staat stelt om informatie die aan hem persoonlijk is gericht, op te slaan op een manier die toekomstige raadpleging of gebruik gedurende een periode die is afgestemd op het doel waarvoor de informatie is bestemd, en die ongewijzigde reproductie van de opgeslagen informatie mogelijk maakt;
 8. Herroepingsrecht: de mogelijkheid van de consument om binnen de bedenktijd af te zien van de overeenkomst op afstand;
 9. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten, (toegang tot) digitale inhoud en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;
 10. Overeenkomst op afstand: een overeenkomst die tussen de ondernemer en de consument wordt gesloten in het kader van een georganiseerd systeem voor verkoop op afstand van producten, digitale inhoud en/of diensten, waarbij tot en met het sluiten van de overeenkomst uitsluitend of mede gebruik gemaakt wordt van één of meer technieken voor communicatie op afstand;
 11. Modelformulier voor herroeping: het aan deze algemene voorwaarden verbonden retourformulier, opgesteld op basis van het Europese modelformulier voor herroeping.
 12. Techniek voor communicatie op afstand: middel dat kan worden gebruikt voor het sluiten van een overeenkomst, zonder dat consument en ondernemer gelijktijdig in dezelfde ruimte hoeven te zijn samengekomen.

 

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Naam ondernemer:    W. B. van der Haar
Handelend onder de naam:   Motorsticker.com
Vestigings- en bezoekadres:   Tolweg 2W
3851 SK Ermelo
Nederland
     
Telefoonnummer:   +31 (0)341 - 72 21 72
Bereikbaarheid:   Maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00 uur
E-mailadres:   info@motorsticker.com
     
KvK-nummer:   08132496
BTW-identificatienummer:   NL1464.17.161.B01

 

Artikel 3 - Toepasselijkheid

 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen ondernemer en consument.
 2. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal de ondernemer voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, aangeven op welke wijze de algemene voorwaarden bij de ondernemer zijn in te zien en dat zij op verzoek van de consument zo spoedig mogelijk kosteloos worden toegezonden.
 3. Indien de overeenkomst op afstand elektronisch wordt gesloten, kan in afwijking van het vorige lid en voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, de tekst van deze algemene voorwaarden langs elektronische weg aan de consument ter beschikking worden gesteld op zodanige wijze dat deze door de consument op een eenvoudige manier kan worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden aangegeven waar van de algemene voorwaarden langs elektronische weg kan worden kennisgenomen en dat zij op verzoek van de consument langs elektronische weg of op andere wijze kosteloos zullen worden toegezonden.
 4. Voor het geval dat naast deze algemene voorwaarden tevens specifieke product- of dienstenvoorwaarden van toepassing zijn, is het tweede en derde lid van overeenkomstige toepassing en kan de consument zich in geval van tegenstrijdige voorwaarden steeds beroepen op de toepasselijke bepaling die voor hem het meest gunstig is.

 

Artikel 4 - Het aanbod

 1. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.
 2. Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten, digitale inhoud en/of diensten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Als de ondernemer gebruik maakt van afbeeldingen, zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten, diensten en/of digitale inhoud. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden de ondernemer niet.
 3. Elk aanbod bevat zodanige informatie, dat voor de consument duidelijk is wat de rechten en verplichtingen zijn, die aan de aanvaarding van het aanbod zijn verbonden.

 

Artikel 5 - De overeenkomst

 1. De overeenkomst komt, onder voorbehoud van het bepaalde in lid 4, tot stand op het moment van aanvaarding door de consument van het aanbod en het voldoen aan de daarbij gestelde voorwaarden.
 2. Indien de consument het aanbod langs elektronische weg heeft aanvaard, bevestigt de ondernemer onverwijld langs elektronische weg de ontvangst van de aanvaarding van het aanbod. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet door de ondernemer is bevestigd, kan de consument de overeenkomst ontbinden.
 3. Indien de overeenkomst elektronisch tot stand komt, treft de ondernemer passende technische en organisatorische maatregelen ter beveiliging van de elektronische overdracht van data en zorgt hij voor een veilige webomgeving. Indien de consument elektronisch kan betalen, zal de ondernemer daartoe passende veiligheidsmaatregelen in acht nemen.
 4. De ondernemer kan zich binnen wettelijke kaders - op de hoogte stellen of de consument aan zijn betalingsverplichtingen kan voldoen, alsmede van al die feiten en factoren die van belang zijn voor een verantwoord aangaan van de overeenkomst op afstand. Indien de ondernemer op grond van dit onderzoek goede gronden heeft om de overeenkomst niet aan te gaan, is hij gerechtigd gemotiveerd een bestelling of aanvraag te weigeren of aan de uitvoering bijzondere voorwaarden te verbinden.
 5. De ondernemer zal uiterlijk bij levering van het product, de dienst of digitale inhoud aan de consument de volgende informatie, schriftelijk of op zodanige wijze dat deze door de consument op een toegankelijke manier kan worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager, meesturen:
  1. het bezoekadres van de vestiging van de ondernemer waar de consument met klachten terecht kan;
  2. de voorwaarden waaronder en de wijze waarop de consument van het herroepingsrecht gebruik kan maken, dan wel een duidelijke melding inzake het uitgesloten zijn van het herroepingsrecht;
  3. de informatie over garanties en bestaande service na aankoop;
  4. de prijs met inbegrip van alle belastingen van het product, dienst of digitale inhoud; voor zover van toepassing de kosten van aflevering; en de wijze van betaling, aflevering of uitvoering van de overeenkomst op afstand;
  5. de vereisten voor opzegging van de overeenkomst indien de overeenkomst een duur heeft van meer dan één jaar of van onbepaalde duur is;
  6. indien de consument een herroepingsrecht heeft, het modelformulier voor herroeping.
 6. In geval van een duurtransactie is de bepaling in het vorige lid slechts van toepassing op de eerste levering.

 

Artikel 6 - Herroepingsrecht

Bij producten:

 1. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.
 2. De in lid 1 genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of:
  1. als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. De ondernemer mag, mits hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren.
  2. als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen;
  3. bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het eerste product heeft ontvangen.

Bij diensten en digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd:

 1. De consument kan een dienstenovereenkomst en een overeenkomst voor levering van digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd gedurende minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten
 2. De in lid 3 genoemde bedenktijd gaat in op de dag die volgt op het sluiten van de overeenkomst.

Verlengde bedenktijd voor producten, diensten en digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd bij niet informeren over herroepingsrecht:

 1. Indien de ondernemer de consument de wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht of het modelformulier voor herroeping niet heeft verstrekt, loopt de bedenktijd af twaalf maanden na het einde van de oorspronkelijke, overeenkomstig de vorige leden van dit artikel vastgestelde bedenktijd.
 2. Indien de ondernemer de in het voorgaande lid bedoelde informatie aan de consument heeft verstrekt binnen twaalf maanden na de ingangsdatum van de oorspronkelijke bedenktijd, verstrijkt de bedenktijd 14 dagen na de dag waarop de consument die informatie heeft ontvangen.

 

Artikel 7 - Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd

 1. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.
 2. De consument is alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan in lid 1.
 3. De consument is niet aansprakelijk voor waardevermindering van het product als de ondernemer hem niet voor of bij het sluiten van de overeenkomst alle wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht heeft verstrekt.

 

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten

 1. Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, meldt hij dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze aan de ondernemer.
 2. Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op de in lid 1 bedoelde melding, zendt de consument het product terug, of overhandigt hij dit aan (een gemachtigde van) de ondernemer. Dit hoeft niet als de ondernemer heeft aangeboden het product zelf af te halen. De consument heeft de terugzendtermijn in elk geval in acht genomen als hij het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken.
 3. De consument zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking, en conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
 4. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de consument.
 5. De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. Als de ondernemer niet heeft gemeld dat de consument deze kosten moet dragen of als de ondernemer aangeeft de kosten zelf te dragen, hoeft de consument de kosten voor terugzending niet te dragen.
 6. Indien de consument herroept na eerst uitdrukkelijk te hebben verzocht dat de verrichting van de dienst of de levering van gas, water of elektriciteit die niet gereed voor verkoop zijn gemaakt in een beperkt volume of bepaalde hoeveelheid aanvangt tijdens de bedenktijd, is de consument de ondernemer een bedrag verschuldigd dat evenredig is aan dat gedeelte van de verbintenis dat door de ondernemer is nagekomen op het moment van herroeping, vergeleken met de volledige nakoming van de verbintenis.
 7. De consument draagt geen kosten voor de uitvoering van diensten of de levering van water, gas of elektriciteit, die niet gereed voor verkoop zijn gemaakt in een beperkt volume of hoeveelheid, of tot levering van stadsverwarming, indien:
  1. de ondernemer de consument de wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht, de kostenvergoeding bij herroeping of het modelformulier voor herroeping niet heeft verstrekt, of;
  2. de consument niet uitdrukkelijk om de aanvang van de uitvoering van de dienst of levering van gas, water, elektriciteit of stadsverwarming tijdens de bedenktijd heeft verzocht.
 8. De consument draagt geen kosten voor de volledige of gedeeltelijke levering van niet op een materiële drager geleverde digitale inhoud, indien:
  1. hij voorafgaand aan de levering ervan niet uitdrukkelijk heeft ingestemd met het beginnen van de nakoming van de overeenkomst voor het einde van de bedenktijd;
  2. hij niet heeft erkend zijn herroepingsrecht te verliezen bij het verlenen van zijn toestemming; of
  3. de ondernemer heeft nagelaten deze verklaring van de consument te bevestigen.
 9. Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, worden alle aanvullende overeenkomsten van rechtswege ontbonden.

 

Artikel 9 - Verplichtingen van de ondernemer bij herroeping

 1. Als de ondernemer de melding van herroeping door de consument op elektronische wijze mogelijk maakt, stuurt hij na ontvangst van deze melding onverwijld een ontvangstbevestiging.
 2. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.
 3. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
 4. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

Artikel 10 - Uitsluiting herroepingsrecht

De ondernemer kan de navolgende producten en diensten uitsluiten van het herroepingsrecht, maar alleen als de ondernemer dit duidelijk bij het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld:

 1. Producten of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft en die zich binnen de herroepingstermijn kunnen voordoen;
 2. Overeenkomsten die gesloten zijn tijdens een openbare veiling. Onder een openbare veiling wordt verstaan een verkoopmethode waarbij producten, digitale inhoud en/of diensten door de ondernemer worden aangeboden aan de consument die persoonlijk aanwezig is of de mogelijkheid krijgt persoonlijk aanwezig te zijn op de veiling, onder leiding van een veilingmeester, en waarbij de succesvolle bieder verplicht is de producten, digitale inhoud en/of diensten af te nemen;
 3. Dienstenovereenkomsten, na volledige uitvoering van de dienst, maar alleen als:
  1. de uitvoering is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van de consument; en
  2. de consument heeft verklaard dat hij zijn herroepingsrecht verliest zodra de ondernemer de overeenkomst volledig heeft uitgevoerd;
 4. Pakketreizen als bedoeld in artikel 7:500 BW en overeenkomsten van personenvervoer;
 5. Dienstenovereenkomsten voor terbeschikkingstelling van accommodatie, als in de overeenkomst een bepaalde datum of periode van uitvoering is voorzien en anders dan voor woondoeleinden, goederenvervoer, autoverhuurdiensten en catering;
 6. Overeenkomsten met betrekking tot vrijetijdsbesteding, als in de overeenkomst een bepaalde datum of periode van uitvoering daarvan is voorzien;
 7. Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
 8. Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben;
 9. Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
 10. Producten die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere producten;
 11. Alcoholische dranken waarvan de prijs is overeengekomen bij het sluiten van de overeenkomst, maar waarvan de levering slechts kan plaatsvinden na 30 dagen, en waarvan de werkelijke waarde afhankelijk is van schommelingen van de markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
 12. Verzegelde audio-, video-opnamen en computerprogrammatuur, waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
 13. Kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van abonnementen hierop;
 14. De levering van digitale inhoud anders dan op een materiële drager, maar alleen als:
  1. de uitvoering is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van de consument; en
  2. de consument heeft verklaard dat hij hiermee zijn herroepingsrecht verliest.

 

Artikel 11 - De prijs

 1. Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in BTW-tarieven.
 2. In afwijking van het vorige lid kan de ondernemer producten of diensten waarvan de prijzen gebonden zijn aan schommelingen op de financiële markt en waar de ondernemer geen invloed op heeft, met variabele prijzen aanbieden. Deze gebondenheid aan schommelingen en het feit dat eventueel vermelde prijzen richtprijzen zijn, worden bij het aanbod vermeld.
 3. Prijsverhogingen binnen 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien zij het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen.
 4. Prijsverhogingen vanaf 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien de ondernemer dit bedongen heeft en:
  1. deze het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen; of
  2. de consument de bevoegdheid heeft de overeenkomst op te zeggen met ingang van de dag waarop de prijsverhoging ingaat.
 5. De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Artikel 12 - Nakoming overeenkomst en extra garantie

 1. De ondernemer staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.
 2. Een door de ondernemer, diens toeleverancier, fabrikant of importeur verstrekte extra garantie beperkt nimmer de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden indien de ondernemer is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.
 3. Onder extra garantie wordt verstaan iedere verbintenis van de ondernemer, diens toeleverancier, importeur of producent waarin deze aan de consument bepaalde rechten of vorderingen toekent die verder gaan dan waartoe deze wettelijk verplicht is in geval hij is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.

 

Artikel 13 - Levering en uitvoering

 1. De ondernemer zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten.
 2. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan de ondernemer kenbaar heeft gemaakt.
 3. Met inachtneming van hetgeen hierover in artikel 4 van deze algemene voorwaarden is vermeld, zal de ondernemer geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren, tenzij een andere leveringstermijn is overeengekomen. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden en recht op eventuele schadevergoeding.
 4. Na ontbinding conform het vorige lid zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft onverwijld terugbetalen, uiterlijk binnen 30 dagen.
 5. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

 

Artikel 14 - Duurtransacties: duur, opzegging en verlenging

Opzegging:

 1. De consument kan een overeenkomst die voor onbepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder begrepen) of diensten, te allen tijde opzeggen met inachtneming van daartoe overeengekomen opzeggingsregels en een opzegtermijn van ten hoogste één maand.
 2. De consument kan een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder begrepen) of diensten, te allen tijde tegen het einde van de bepaalde duur opzeggen met inachtneming van daartoe overeengekomen opzeggingsregels en een opzegtermijn van ten hoogste één maand.
 3. De consument kan de in de vorige leden genoemde overeenkomsten:
  • te allen tijde opzeggen en niet beperkt worden tot opzegging op een bepaald tijdstip of in een bepaalde periode;
  • tenminste opzeggen op dezelfde wijze als zij door hem zijn aangegaan;
  • altijd opzeggen met dezelfde opzegtermijn als de ondernemer voor zichzelf heeft bedongen.

Verlenging:

 1. Een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder begrepen) of diensten, mag niet stilzwijgend worden verlengd of vernieuwd voor een bepaalde duur.
 2. In afwijking van het vorige lid mag een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van dag- nieuws- en weekbladen en tijdschriften stilzwijgend worden verlengd voor een bepaalde duur van maximaal drie maanden, als de consument deze verlengde overeenkomst tegen het einde van de verlenging kan opzeggen met een opzegtermijn van ten hoogste één maand.
 3. Een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten of diensten, mag alleen stilzwijgend voor onbepaalde duur worden verlengd als de consument te allen tijde mag opzeggen met een opzegtermijn van ten hoogste één maand. De opzegtermijn is ten hoogste drie maanden in geval de overeenkomst strekt tot het geregeld, maar minder dan eenmaal per maand, afleveren van dag-, nieuws- en weekbladen en tijdschriften.
 4. Een overeenkomst met beperkte duur tot het geregeld ter kennismaking afleveren van dag-, nieuws- en weekbladen en tijdschriften (proef- of kennismakingsabonnement) wordt niet stilzwijgend voortgezet en eindigt automatisch na afloop van de proef- of kennismakingsperiode.

Duur:

 1. Als een overeenkomst een duur van meer dan een jaar heeft, mag de consument na een jaar de overeenkomst te allen tijde met een opzegtermijn van ten hoogste één maand opzeggen, tenzij de redelijkheid en billijkheid zich tegen opzegging vóór het einde van de overeengekomen duur verzetten.

 

Artikel 15 - Betaling

 1. Voor zover niet anders is bepaald in de overeenkomst of aanvullende voorwaarden, dienen de door de consument verschuldigde bedragen te worden voldaan binnen 14 dagen na het ingaan van de bedenktermijn, of bij het ontbreken van een bedenktermijn binnen 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst. In geval van een overeenkomst tot het verlenen van een dienst, vangt deze termijn aan op de dag nadat de consument de bevestiging van de overeenkomst heeft ontvangen.
 2. Bij de verkoop van producten aan consumenten mag de consument in algemene voorwaarden nimmer verplicht worden tot vooruitbetaling van meer dan 50%. Wanneer vooruitbetaling is bedongen, kan de consument geen enkel recht doen gelden aangaande de uitvoering van de desbetreffende bestelling of dienst(en), alvorens de bedongen vooruitbetaling heeft plaatsgevonden.
 3. De consument heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.
 4. Indien de consument niet tijdig aan zijn betalingsverplichting(en) voldoet, is deze, nadat hij door de ondernemer is gewezen op de te late betaling en de ondernemer de consument een termijn van 14 dagen heeft gegund om alsnog aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen, na het uitblijven van betaling binnen deze 14-dagen-termijn, over het nog verschuldigde bedrag de wettelijke rente verschuldigd en is de ondernemer gerechtigd de door hem gemaakte buitengerechtelijke incassokosten in rekening te brengen. Deze incassokosten bedragen maximaal: 15% over openstaande bedragen tot € 2.500,=; 10% over de daaropvolgende € 2.500,= en 5% over de volgende € 5.000,= met een minimum van € 40,=. De ondernemer kan ten voordele van de consument afwijken van genoemde bedragen en percentages.

 

Artikel 16 - Klachtenregeling

 1. De ondernemer beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.
 2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer.
 3. Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
 4. De consument dient de ondernemer in ieder geval 4 weken de tijd te geven om de klacht in onderling overleg op te lossen. Na deze termijn ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

 

Artikel 17 - Geschillen

Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

 

Artikel 18 - Aanvullende of afwijkende bepalingen

Aanvullende dan wel van deze algemene voorwaarden afwijkende bepalingen mogen niet ten nadele van de consument zijn en dienen schriftelijk te worden vastgelegd dan wel op zodanige wijze dat deze door de consument op een toegankelijke manier kunnen worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager.

 

Privacy Verklaring

Dit is de website van Motorsticker.com. Ons bedrijfsadres is Tolweg 2W, 3851SK, ERMELO. Ons postadres is Tolweg 2W, 3851SK, ERMELO. Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is: 08132496. Ons B.T.W.-nummer is: NL146417161B01. Ons e-mailadres is: info@motorsticker.com.

Motorsticker.com verwerkt je persoonsgegevens voor de acceptatie van jouw bestelling, uitvoering van overeenkomsten, relatiebeheer en product- en dienstontwikkeling en het bepalen van de (algemene) strategie. Je informatie wordt 100% vertrouwelijk behandeld en onder geen enkele voorwaarde aan derden ter beschikking gesteld.

Communicatie per post of telefoon

Als je ons via het web jouw postadres meedeelt, zal je alleen de informatie ontvangen die je hebt aangevraagd, op het adres dat je ons hebt meegedeeld. Als je ons jouw telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf alleen telefonisch contact met je opnemen als dit nodig is om je te informeren over de bestellingen die je on-line geplaatst hebt.

Indien je geen geadresseerd reclamedrukwerk en/of geen commerciële telefoontjes (meer) wenst te ontvangen, kun je dat kenbaar maken via de website van de Stichting Infofilter: www.infofilter.nl.

Communicatie per mail

Jouw persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om je al dan niet op basis van een voorafgaande selectie te informeren over interessante aanbiedingen en andere producten of diensten van Motorsticker.com. Deze informatie kan je per e-mail ontvangen, indien je hiervoor toestemming hebt gegeven.

Indien je geen commerciële informatie (meer) wenst te ontvangen, of niet wilt dat je gegevens worden gebruikt voor directe marketingdoeleinden, kan je dit kenbaar maken per e-mail, of per post op het hierboven vermelde adres.

Toegang Gegevens

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze website toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als je toegang wenst tot deze informatie, neem dan per e-mail contact met ons op, of per post op het hierboven vermelde adres.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze website de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als je jouw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, neem dan per e-mail contact met ons op of per post op het hierboven vermelde adres.

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacybeleid. In dat geval, zullen wij contact met je opnemen alvorens jouw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om je op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om je de kans te bieden jouw deelname te weigeren.

Veiligheid

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet. Als wij jouw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze website.

Gebruik van onze website

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch alleen uw domeinnaam en niet uw e-mailadres. Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:

 • jouw domeinnaam, maar niet jouw e-mailadres als je een bezoek brengt aan onze webpagina;
 • jouw e-mailadres als je boodschappen/vragen plaatst op onze website;
 • jouw e-mailadres als je dit aan ons communiceert;
 • de domeinnaam van andere sites die je geraadpleegd hebt om naar onze website te gaan;
 • alle informatie met betrekking tot de pagina’s die je op onze site geraadpleegd hebt;
 • alle informatie die je vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie).

Op deze site gebruiken we cookies (Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek) om:

 • jouw voorkeuren te registreren;
 • informatiesessies te registreren (zoals informatie over hetgeen je toevoegt aan jouw boodschappenlijst).

Als je wenst te reageren op ons privacybeleid, of als je vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan per e-mail contact op met ons bedrijf, of per post op het hierboven vermelde adres.

Disclaimer

Geen van alle producten aangeboden op deze site zijn officiële Aprilia, BMW, Ducati, Honda, Kawasaki, KTM, MV Agusta, Suzuki, Triumph of Yamaha producten.

De informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Elke vorm van herpublicatie van (een deel van) de inhoud van de website van Motorsticker.com is nadrukkelijk verboden. Motorsticker.com en haar partners spannen zich in zo volledig en nauwkeurig mogelijke informatie op deze website aan te bieden. Motorsticker.com staat hiervoor echter niet garant.

Motorsticker.com aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade die ontstaan is door het (onvolledig) gebruik van informatie aangeboden op de website van Motorsticker.com. De door Motorsticker.com verzamelde gebruikersgegevens worden volgens de privacyverklaring behandeld, zoals die gepubliceerd is op deze website.

Motorsticker.com kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen, materiële en immateriële schade die voortvloeit uit het verkopen van de door haar verkochte producten. De aanschaf en het gebruik van de producten aangeboden door Motorsticker.com geschiedt geheel op eigen risico.

Alle prijzen zijn uitgedrukt in Euro’s en zijn inclusief omzetbelasting en eventuele wettelijke bijdragen, zoals bijvoorbeeld een verwijderingsbijdrage. Speciale aanbiedingen zijn slechts geldig voor een beperkte duur. Alle prijzen die worden weergegeven op deze website zijn onder voorbehoud en geldig zolang de voorraad strekt. Productafbeeldingen zijn niet bindend. Prijzen zijn onderhevig aan verandering zonder opgaaf.

 • Wereldwijde verzending
 • 14 dagen bedenktijd
 • 2 jaar garantie
 • Binnen 2 werkdagen verstuurd
 • Hoge kwaliteit materialen