Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Rimstriping SpecialGP Honda

OUTLET: Rimstriping SpecialGP Honda CBR 600RR Wit

34,95 € 24,95  
Helaas is dit product momenteel niet leverbaar.

Aanvullende informatie

Dit betreft een oud design welke we voor een gereduceerde prijs aanbieden. De producten zijn in nieuwstaat. Op is op.

Productinformatie Rimstriping SpecialGP Honda 600RR

Honda 600RR SpecialGP stijl: full color rimstriping in de kleuren wit, rood en zwart met een set 600RR velglogo's.

De SpecialGP striping is de door Motorsticker.com geproduceerde topkwaliteit wielstriping uit de MotoGP-stijl range. De stickers worden digitaal geprint en vervolgens uitgesneden. Het materiaal waarop geprint wordt is een hoge kwaliteit dik vinyl. De geprinte striping wordt beschermd met laminaat en is bestand tegen weersomstandigheden, benzine en hoge druk. Het ontwerp van de striping is aangepast voor de linker- en rechterzijde van de motor en past precies op 17 inch wielen. De SpecialGP striping is makkelijk aan te brengen met behulp van de plakinstructies en de installatievideo.

We hebben een versie voor motoren met zwarte velgen en een versie voor motoren met andere velgkleuren. De versie voor zwarte velgen heeft de bekende zwarte kleurverlopen en is op zwart geprint, de versie voor overige velgkleuren heeft geen kleurverlopen naar zwart en is volledig uitgesneden, zodat de kleur van de velg zichtbaar wordt.

De SpecialGP striping wordt binnen Nederland gratis verzonden per stevige envelop. Binnen België zijn de verzendkosten €1,50 en buiten Nederland en België €3,50. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Wat zit er in een set?

De special GP striping is 7mm brede striping uitgesneden in de wielradius van 17" velgen. Elke set bevat 12 stripings, dat is genoeg voor twee velgen aan beide zijden. Daarnaast worden 2 reservestripings meegeleverd. Elke set bevat tevens 4 velglogo's, 2 voor de voorvelg en 2 voor de achtervelg. De gedetailleerde plakinstructies worden geprint meegeleverd met elke set, maar zijn ook hier op de site te vinden en te downloaden.

 

 

    

Plakinstructies Rimstriping SpecialGP Honda 600RR

(Zet je motor op een paddock stand voor extra gemak.)

  1. Verwijder stof of vet van de velgrand met een zachte doek, eventueel met afwasmiddel.
  2. Knip, zonder door de rimstriping heen te gaan, elke strip los met een scherpe schaar.
  3. Let op het verschil tussen de strips voor de linker en rechter velgzijdes.
  4. Breng één strip tegelijk aan, houd een tussenruimte van ongeveer 54mm tussen elke strip bij de versie voor zwarte velgen en 56mm bij de versie voor overige velgen.
  5. Knip de velg stickers uit en plak ze in de velgrand: de kleine voor en de grote achter.

Klaar.

Als je van plan om deze rimstriping voor meer dan 7 jaar (!) te houden, ga er dan snel even over heen met een warmtepistool of föhn. De rimstriping kan na aanbrengen bespoten worden met blanke lak.

Instructievideo Rimstriping SpecialGP Honda 600RR

  • Wereldwijde verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie
  • Binnen 2 werkdagen verstuurd
  • Hoge kwaliteit materialen