Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Koffer en kuip stickers

Koffer Stickers BMW R1150RT

€ 49,95 Op maat gemaakt Verwachte levertijd: 2-3 werkdagen

Productinformatie Koffer Stickers BMW R1150RT

Deze stickerset is ontworpen voor de koffers van de BMW R1150RT motoren. Met deze stickers vergroot je op een eenvoudige manier je zichtbaarheid op de weg. Bijkomend voordeel is dat het de zichtbaarheid van de koffers, met name de breedte er van, vergroot. Deze sticker verfraaien dus niet alleen je motor maar bevorderen bovendien je veiligheid.

De stickers zijn op maat gemaakt voor dit type motor en passen dus exact op deze koffers. De BMW kofferstickers worden gemaakt uit verschillende kleuren reflecterende stickerfolie van 3M en Oracal. Bij daglicht zien deze stickers er metallicachtig uit. In het donker lichten ze op wanneer er licht op valt.

Op de foto's (bij daglicht) is gebruik gemaakt van een flitser om het effect te laten zien van de zwarte folie die in het donker wit oplicht wanneer er licht op schijnt. Foto 2 en 4 laten de koffers zien met de stickers maar dan zonder flits zodat het verschil goed duidelijk wordt.

De set is leverbaar in alle reflecterende kleuren. Bekijk het kleurenoverzicht voor een actueel overzicht met foto's van alle beschikbare reflecterende kleuren.

Heb je een vraag over dit product? Een leuk idee? Laat het ons gerust weten! Indien mogelijk maken we jouw idee gewoon op maat.

Plakinstructies Koffer Stickers BMW R1150RT

Helaas zijn er nog geen plakinstructies voor dit product beschikbaar. We zullen deze zo snel mogelijk toeveoegen.

Instructie Video Koffer Stickers BMW R1150RT

Helaas is er nog geen instructievideo voor dit product beschikbaar. We zullen deze zo snel mogelijk toeveoegen.

  • Wereldwijde verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie
  • Binnen 2 werkdagen verstuurd
  • Hoge kwaliteit materialen