Privacy Verklaring

Dit is de website van Motorsticker.com. Ons bedrijfsadres is Tolweg 2W, 3851SK, ERMELO. Ons postadres is Tolweg 2W, 3851SK, ERMELO. Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is: 08132496. Ons B.T.W.-nummer is: NL146417161B01. Ons e-mailadres is: info@motorsticker.nl.

Motorsticker.com verwerkt je persoonsgegevens voor de acceptatie van jouw bestelling, uitvoering van overeenkomsten, relatiebeheer en product- en dienstontwikkeling en het bepalen van de (algemene) strategie. Je informatie wordt 100% vertrouwelijk behandeld en onder geen enkele voorwaarde aan derden ter beschikking gesteld.

Communicatie per post of telefoon

Als je ons via het web jouw postadres meedeelt, zal je alleen de informatie ontvangen die je hebt aangevraagd, op het adres dat je ons hebt meegedeeld. Als je ons jouw telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf alleen telefonisch contact met je opnemen als dit nodig is om je te informeren over de bestellingen die je on-line geplaatst hebt.

Indien je geen geadresseerd reclamedrukwerk en/of geen commerciële telefoontjes (meer) wenst te ontvangen, kun je dat kenbaar maken via de website van de Stichting Infofilter: www.infofilter.nl.

Communicatie per mail

Jouw persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om je al dan niet op basis van een voorafgaande selectie te informeren over interessante aanbiedingen en andere producten of diensten van Motorsticker.com. Deze informatie kan je per e-mail ontvangen, indien je hiervoor toestemming hebt gegeven.

Indien je geen commerciële informatie (meer) wenst te ontvangen, of niet wilt dat je gegevens worden gebruikt voor directe marketingdoeleinden, kan je dit kenbaar maken per e-mail, of per post op het hierboven vermelde adres.

Toegang Gegevens

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze website toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als je toegang wenst tot deze informatie, neem dan per e-mail contact met ons op, of per post op het hierboven vermelde adres.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze website de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als je jouw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, neem dan per e-mail contact met ons op of per post op het hierboven vermelde adres.

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacybeleid. In dat geval, zullen wij contact met je opnemen alvorens jouw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om je op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om je de kans te bieden jouw deelname te weigeren.

Veiligheid

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet. Als wij jouw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze website.

Gebruik van onze website

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch alleen uw domeinnaam en niet uw e-mailadres. Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:

 • jouw domeinnaam, maar niet jouw e-mailadres als je een bezoek brengt aan onze webpagina;
 • jouw e-mailadres als je boodschappen/vragen plaatst op onze website;
 • jouw e-mailadres als je dit aan ons communiceert;
 • de domeinnaam van andere sites die je geraadpleegd hebt om naar onze website te gaan;
 • alle informatie met betrekking tot de pagina’s die je op onze site geraadpleegd hebt;
 • alle informatie die je vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie).

Op deze site gebruiken we cookies (Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek) om:

 • jouw voorkeuren te registreren;
 • informatiesessies te registreren (zoals informatie over hetgeen je toevoegt aan jouw boodschappenlijst).

Als je wenst te reageren op ons privacybeleid, of als je vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan per e-mail contact op met ons bedrijf, of per post op het hierboven vermelde adres.

 • Wereldwijde verzending
 • 14 dagen bedenktijd
 • 2 jaar garantie
 • Binnen 2 werkdagen verstuurd
 • Hoge kwaliteit materialen