Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Rimstriping

Rimstriping Voorgebogen voor Bromfietsen

Kleuren worden geladen...
€ 14,95  

Productinformatie Rimstriping voor Bromfietsen

Deze velgstriping is voorgevormd naar de vorm van de velg. Je brengt hem dus gemakkelijk aan zonder dat je de velg hoeft te demonteren! Het is geen print op wit of doorzichtige folie, alle striping is daadwerkelijk uitgesneden. Deze methode zorgt voor een zeer professionele look.

Mocht jouw bromfiets verschillende wielmaten hebben (bijvoorbeeld 10 en 11 inch) geef dit dan aan bij ‘opmerkingen’ tijdens het bestellen. Wij maken de rimstripe dan in de door jou genoemde maten. Bekijk het kleurenoverzicht voor een actueel overzicht met foto's van alle beschikbare kleuren.

Rimstripes kunnen makkelijk per envelop verstuurd worden. Dat bespaart jou weer verzendkosten!
Heb je vragen over dit product? Vraag het ons!

Wat zit er in een set Rimstriping voor Bromfietsen?

Voor elke velgzijde leveren we 4 delen plus 2 extra als reserve. Voor als het aanbrengen toch niet in een keer goed lukt. Of voor beschadigde delen veroorzaakt door het verwisselen van banden bijvoorbeeld. Doordat de rimstriping uit delen bestaat is het gemakkelijker om een beschadigd deel te vervangen.

 

 

 

    

Plakinstructies Rimstriping voor Bromfietsen

 1. Zet de brommer bij voorkeur op standaards zodat de wielen vrij rond kunnen draaien.
 2. Maak de velgen met een zachte doek en ontvetter geheel stof- en vetvrij.
 3. Knip de delen van de striping af met een scherpe schaar.
 4. Maak een mix van 1 liter water en een paar druppels afwasmiddel.
 5. Spuit voor het aanbrengen van de rimstriping een dun laagje water op de velgrand. Op deze manier kun je de rimstriping nog verplaatsen tijdens het opplakken omdat de striping niet hecht totdat het water is opgedroogd.
 6. Haal de delen een voor een van het papier en breng ze aan op de velg. Verplaats de striping totdat deze de radius van de velg volgt voor het mooiste resultaat.
 7. Zet niet te veel trekkracht op de striping, hoe smaller de striping des te makkelijker het materiaal vervormt.
 8. Aan het eind knip je de striping af. Beide uiteinden tegen elkaar aan plakken of iets over elkaar heen plakken is beide mogelijk. De marge voor de overlapping van de striping is maximaal 1 centimeter.
 9. Loop een paar meter naar achteren, bekijk je bromfiets en geniet van het schitterende resultaat!

Let op! Nadat je de rimstriping op deze hebt aangebracht moet je een paar uur wachten met rijden. De poreuze rimstriping heeft deze tijd nodig om het water wat er nog onder zit uit te ademen. De bromfiets mag na 5 dagen weer gewassen worden.

Tip voor een optimale hechting: de rimstriping direct na het aanbrengen kort verwarmen met een hittepistool of haardroger.

Instructie Video Rimstriping voor Bromfietsen

 • Wereldwijde verzending
 • 14 dagen bedenktijd
 • 2 jaar garantie
 • Binnen 2 werkdagen verstuurd
 • Hoge kwaliteit materialen