Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Rimstriping

Rimstriping Voorgebogen

Kleuren worden geladen...
€ 19,95  

Productinformatie Rimstriping Voorgebogen

Deze rimstriping is voorgevormd naar de vorm van de velg. Gemakkelijk aan te brengen zonder dat je de velg hoeft te demonteren! Het is geen print op wit of doorzichtige folie, alle striping is daadwerkelijk uitgesneden. Deze methode zorgt voor een zeer professionele look. Kijk op ons kleurenoverzicht voor een overzicht mét foto's van alle beschikbare kleuren.

De standaard maat voor motorvelgen is 17 inch. Heb jij een andere maat velgen onder je motor en wil je voorgebogen rimstriping? Dan maken we dat voor je! Enkele motoren zoals Honda Fireblade hebben verschillende wielmaten (bijvoorbeeld 16 en 17 inch). Wanneer dit bij jouw motor het geval is geef dat dan aan bij de opmerkingen tijdens het bestellen. We maken de rimstriping dan precies op maat voor jouw motor.

We versturen de rimstripes per envelop, dat bespaart jou verzendkosten! Heb je vragen over dit product? Neem gerust contact met ons op.

WAT ZIT ER IN EEN SET RIMSTRIPING VOORGEBOGEN?

In elke set Rimstriping Voorgebogen worden voor elke velgzijde 4 delen plus 2 reservedelen geleverd. Als reserve bij het plakken of voor als de striping beschadigd raakt bij een bandenwissel bijvoorbeeld. Doordat de rimstriping uit delen bestaat is het stukken makkelijker om een beschadigd deel te vervangen. Dus totaal 4 x 4 = 16 plus 2 extra delen in elke verpakking.

 

    

Plakinstructies Rimstriping Voorgebogen

 1. Zet de motor bij voorkeur op standaards zodat de wielen vrij rond kunnen draaien.
 2. Maak de velgen met een zachte doek en ontvetter geheel stof- en vetvrij.
 3. Knip de delen van de striping los van elkaar met een scherpe schaar.
 4. Maak een mix van 1 liter water en een paar druppels afwasmiddel.
 5. Spuit voor het aanbrengen van de rimstriping een dun laagje water over de velgrand. Op deze manier kun je de rimstriping nog verplaatsen tijdens het opplakken. De striping hecht niet totdat het water is opgedroogd.
 6. Haal de delen 1 voor 1 van het papier af en breng ze aan op de velg. Verplaats de striping totdat deze de radius van de velg volgt voor het mooiste resultaat.
 7. Zet niet te veel trekkracht op de striping. Hoe smaller de striping des te makkelijker het materiaal vervormt.
 8. Aan het eind knip je de striping af. De uiteinden precies tegen elkaar plakken of iets over elkaar heen plakken is beide mogelijk. De marge voor de overlapping van de striping is maximaal 1 centimeter.
 9. Loop een paar meter naar achteren, bekijk de motor en geniet van het schitterende resultaat!

Let op! Wacht een aantal uur met rijden als je de methode met water gebruikt. De poreuze rimstriping heeft deze tijd nodig om het water wat er nog onder zit uit te ademen. De motor mag na 5 dagen weer gewassen worden.

Tip voor een optimale hechting: de rimstriping na het aanbrengen, waneer al het water is opgedroogd, kort verwarmen met een hittepistool of haardroger.

Instructievideo Rimstriping Voorgebogen

Klantfoto's

Honda VFR Zilver Metallic Rimstriping Voorgebogen
 • Honda VFR Zilver Metallic Rimstriping Voorgebogen
 • KTM Oranje Rimstriping Voorgebogen 1
 • KTM Oranje Rimstriping Voorgebogen 2
 • Kawasaki Z1000 Rimstriping voorgebogen 11mm Oranje 1
 • Kawasaki Z1000 Rimstriping voorgebogen 11mm Oranje 2
 • Kawasaki Z1000 Rimstriping voorgebogen 11mm Oranje 3
 • Kawasaki Z1000 Rimstriping voorgebogen 11mm Oranje 4

Reviews

Toon alle reviews (1)

 • Wereldwijde verzending
 • 14 dagen bedenktijd
 • 2 jaar garantie
 • Binnen 2 werkdagen verstuurd
 • Hoge kwaliteit materialen