Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Stickerfolie Normaal

Stickerfolie 108 | Tomaat Rood

€ 7,95  

Productinformatie Stickerfolie 108 Tomaat Rood

Stickerfolie in de kleur 101 | Wit.

Met deze folie geef je jouw motor kleur! Ontwerp je eigen stickers en beplak je motor zoals jij het wilt. Wij snijden het voor jou van de rol en jij gaat er mee aan de slag. Check ons kleurenoverzicht voor alle beschikbare kleuren en bestel!

Deze folie heeft een levensduur van minimaal 7 jaar. Wanneer je motor vaak binnen staat of afgedekt is, dan blijft de folie nog veel langer in perfecte staat. De lijmkant heeft dezelfde kleur als de bovenkant. Klik op een afbeelding voor een vergroting.

De stickervellen worden per stuk geleverd. De maten 21x15 (A5) en 30x21 (A4) worden per enveloppe verzonden. Alle maten vanaf 60x30 en groter worden per pakketpost verzonden.

Heb je een vraag over deze stickerfolie? Neem dan gerust even contact met ons op.

Plakinstructies Stickerfolie 108 Tomaat Rood

 1. Zorg dat het oppervlak dat je gaat beplakken goed bereikbaar is.
 2. Maak het te beplakken gedeelte met een zachte doek en ontvetter geheel stof- en vetvrij.
 3. Maak een mix van 1 liter water en een paar druppels afwasmiddel.
 4. Spuit voor het aanbrengen van de stickers een dun laagje water over het te beplakken deel. Op deze manier kun je de stickers nog verplaatsen tijdens het opplakken. De stickers hechten niet totdat het water is opgedroogd.
 5. Haal de stickers van het papier af en breng het aan op de motor. Verplaats de stickers totdat deze op de juiste plek zitten.
 6. Wanneer de sticker goed gepositioneerd is, kun je het water vanuit het midden achter de sticker weg vegen en de sticker strak op de motor aanbrengen.
 7. We raden aan om de stickers zeker 24 uur te laten drogen bij kamertemperatuur. En indien mogelijk in de tussentijd regelmatig de sticker aanwrijen voor het beste resultaat. Afhankelijk van de temperatuur kan het wel een aantal uren duren voor het water is opgedroogd en de sticker goed plakt.
 8. Loop een paar meter naar achteren, bekijk de motor en geniet van het schitterende resultaat!

Let op! Wacht een aantal uur met rijden als je de methode met water gebruikt. De poreuze stickers hebben deze tijd nodig om het water wat er nog onder zit uit te ademen. De motor mag na 5 dagen weer gewassen worden.

Tip voor een optimale hechting: de stickers na het aanbrengen, waneer al het water is opgedroogd, kort verwarmen met een hittepistool of haardroger.

Instructie Video Stickerfolie 108 Tomaat Rood

Helaas is er nog geen instructievideo voor dit product beschikbaar. We zullen deze zo snel mogelijk toevoegen.

 • Wereldwijde verzending
 • 14 dagen bedenktijd
 • 2 jaar garantie
 • Binnen 2 werkdagen verstuurd
 • Hoge kwaliteit materialen