Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Xenon en ledverlichting

Sinds 2012 zijn we in een aparte webshop de xenon en led gaan verkopen, om het onderscheid beter te kunnen maken tussen stickers en verlichting. Sindsdien is Retrofitlab.com een eigen webshop, maar wel in het zelfde beheer!

Wat is Retrofitlab?

Retrofitten verwijst naar het toevoegen van nieuwe technologie of functies aan oudere systemen. Een echte Bi-Xenon projector upgrade  is nu mogelijk voor jouw motor/ auto.
Een dergelijke upgrade zal de lichtopbrengst aanzienlijk verhogen van 700-2100 lumen naar 2800 tot 3500 lumen, zonder ander verkeer te verblinden met hinderlijk strooilicht van jouw koplamp. Upgrade je koplamp in OEM stijl!
    

De nieuwste High power LED lampen zullen zowel de exterieur als interieurverlichting van jouw motor/ auto upgraden. Led verlichting wint snel aan populariteit in de motor/ auto industrie vanwege een aantal duidelijke redenen. Ze hebben een langere levensduur, verbruiken minder energie en verhogen de veiligheid door de snellere reactietijd van LED ten opzichte van traditionele gloeilampen.

Onze werkwijze

Ons doel is om de beste producten aan te bieden voor het Retrofitten van uw auto op het gebied van verlichting. We zijn constant bezig om de nieuwste en beste producten op de markt op te sporen en aan te bieden.

We zijn gevestigd in de EU en richten ons op zowel auto als motorfiets enthousiastelingen op de Europese markt. We versturen dagelijks bestellingen naar klanten op ons continent en wereldwijd. Wij geloven dat betrouwbaarheid en service het belangrijkste zijn om een succesvolle business te runnen. Als u niet zeker weet hoe te beginnen, dan helpen we u graag op weg! Stuur ons een mail of bel ons.

    
  • Wereldwijde verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie
  • Binnen 2 werkdagen verstuurd
  • Hoge kwaliteit materialen