• Nederlands
          Klantenservice     |     Kleurenoverzicht     |     Reviews
  • Nederlands
          Customer Service     |     Color Chart     |     Reviews
                     
  • Nederlands
                     
  • Nederlands

WERELDWIJDE VERZENDING

14 DAGEN BEDENKTIJD

2 JAAR GARANTIE

BINNEN 2 WERKDAGEN VERSTUURD

HOGE KWALITEIT MATERIALEN

WORLDWIDE SHIPPING

14-DAY RETURNS

2-YEAR WARRANTY

SUPERIOR DURABILITY

COLOUR-MATCHED DESIGNS

Reviews

Your opinion counts! Write a review

Customer reviews

4.8
4.8 out of 5 stars (based on 232 reviews)
Excellent80%
Very good19%
Average1%
Poor0%
Terrible0%

Sticker set MotoGP universeel

25 September 2023

Recentelijk de MotoGP universele rimstriping set gekocht. De kleur vond ik helaas niet mooi bij de motor passen. Gelukkig kon ik de stickers nog retourneren en nieuwe bestellen. Snelle reactie op mijn e-mails en vlotte afhandeling van de retournering. De stickers in de goede kleur zijn erg mooi en makkelijk aan te brengen. Kortom, top!

Anka

Stickerset Honda Transalp

29 June 2023

Service us super en de kwaliteit van de sticker ook!

Aanrader dus en zal hier zeker nog eens bestellen

Maikel

All reviews at a glance

Sticker set MotoGP universeel

25 September 2023

Recentelijk de MotoGP universele rimstriping set gekocht. De kleur vond ik helaas niet mooi bij de motor passen. Gelukkig kon ik de stickers nog retourneren en nieuwe bestellen. Snelle reactie op mijn e-mails en vlotte afhandeling van de retournering. De stickers in de goede kleur zijn erg mooi en makkelijk aan te brengen. Kortom, top!

Anka

Stickerset Honda Transalp

29 June 2023

Service us super en de kwaliteit van de sticker ook!

Aanrader dus en zal hier zeker nog eens bestellen

Maikel

stickers TL1000R

21 February 2023

Zeer snelle levering.

Kwaliteitsvolle stickers en perfecte kleuren zoals origineel.

Snel antwoord op vragen via mail.

Zeker een aanrader!

Danny

Great Product

8 September 2021

Ordered the Special GP rim stickers for my 2018 Yamaha MT-09 and the stickers are of great quality and easy to install and they even have a video on their website of how to install them. Very fast shipping from Europe to US. Good company!

Scott Bearden

Quick and great service

1 September 2021

Product was shipped quickly and match the description.

K k Atias

Topproduct !

26 August 2021

Voor de 2de maal rimstriping geplaatst op verschillende motoren .

Product van hoge kwaliteit en voldoet aan de verwachtingen .

Sticker past perfect in de rand van de velg .

Vlotte montage maar neem je tijd !

Top dus !!

Wim Anthoni

bmw s1000rr

15 August 2021

zeer tevreden over jullie product.

Simon De Boer

Super stickers

9 August 2021

Super snel geleverd en zeer goede kleef kracht. Ik ben er zeer tevreden mee

V V.d. vorst

Velg stikkers

2 August 2021

mooie stikkers maar vind ze duur als ik heel eerlijk ben.

P. J. M Rommen

Aufkleber

1 August 2021

Ich bin sehr zufrieden das alles gut funktioniert hat, nur aufkleben kann ich sie erst im Frühjahr . Danke ich bin sehr zufrieden!!

Torsten Schmidt

Tiger 850 sport

29 July 2021

Conforme à la description. Qualité au top et facile d’application en suivant la vidéo Youtube.

Livraison rapide, juste le suivi impossible car envoyé dans une grande enveloppe mais bien protégé.

Édouard

Great service

18 July 2021

I am always cautious about ordering from overseas suppliers, but can encourage customers to do business with Motorsticker.com without hesitation. I received confirmation of my order practically before I turned the computer off, and notification of shipment while I slept. Tracking across continents and through different services is not 100% smooth, but I never had any doubt that my purchase was on its way. The application of the strips was made much easier by the excellent video(s). Thanks for a great experience!

Don

Keurig!

1 July 2021

Heel goed bevallen.

Had velg stickers besteld voor mijn Tracer 900 GT,

Maar kreeg van een MT 07, mailtje gestuurd en kreeg direct antwoord: Sorry domme fout van ons, word geregeld.

Een dag later waren de goeie velg stickers geleverd en een envelop om de andere terug te sturen.

Heel goed en snel opgelost. Super service.

J Kuntkes

Yamaha MT 07

23 June 2021

Na telefonisch overleg met de Firma zelf voor de witte variant van de velgstickers gekozen omdat deze het beste uitkomen op de blauwe velgen van mijn Yamaha MT 07.

Stickers waren na twee dagen per post reeds binnen en waren zeer goed te verwerken , Hulde daarvoor!.

Gert-Jan Boot

GP Wheelstriping

6 June 2021

Stickers zijn snel en compleet geleverd, volledig naar tevredenheid.

G.H. Klos

Great product

3 June 2021

Great product, costumer service and fast shipping.

Pedro Moreira

sticker

20 May 2021

mooi materiaal

Rudy christiaens Christiaens

goed werk geleverd

15 May 2021

dit bedrijf heeft netjes werk geleverd

ik beveel dit bedrijf aan , ze doen wat ze zeggen

hiervoor mijn dank .

M.V.G van een tevreden klant

M Steenbergen

Motorsticker

6 May 2021

Mooie kwaliteit stickers. Wel een karweitje om ze mooi op de motor te krijgen,maar resultaat mag er zijn. Blij mee

Carel Slijkhuis

Good prodct

6 May 2021

Good service

I m very happy with my shop

Nice discreet looks on my MT09SP

Cristian HalmiHalmi Cristian

Gewoonweg super

6 May 2021

Nog nooit heb ik zo snel een poststuk / pakketje mogen ontvangen! Goede kwaliteit en 2 reserve stickers! Topbedrijf

MennoM Biben

Special GP rimstriping

6 May 2021

Het op maat knippen en aanbrengen is een lastig werkje maar het resultaat mag er zeker zijn.

T a Spinders

Rimstriping

4 May 2021

In 1 woord, perfect!! De stickers voor op mijn Suzuki gsxr 600 k7 velgen zien er echt professioneel uit. Héél blij mee!

P.J. Bats

Verkeerde bestelling

26 April 2021

Ik had de verkeerde stickers besteld. Terug gestuurd en de juiste besteld, en geld ook snel retour. Perfect!

Engwerda

Top quality products

24 April 2021

Ive bought many wheel stripes for different bikes i have owned over the years and have to say the motorsticker set are without a doubt the best set yet. Very easy to apply and look great.

Pat Pat Sinnott

Top stripes

23 April 2021

Passen perfect en dankzij de simpele gebruiksaanwijzing heel gemakkelijk te plaatsen.

Bert Hoebers

Stickers vale

23 April 2021

Snel geleverd en goede kwaliteit

Jean pierre Groenen

Gsx s1000

20 April 2021

Stickers zaten er zo op en ziet er een stuk dikker uit

Wesley Van der zwaan

RIMSTRIPING SPECIALGP YAMAHA MT-10 ZWART

2 April 2021

Superduidelijk en snel geleverd.

Martin.

Top!

23 March 2021

Gewoon snel en goed geregeld, zoals het hoort!

JP Dingsté

Top bedrijf!

23 March 2021

Product precies als omschreven en een vlotte levering!

Loïs

Stickers

23 March 2021

Ik ben zeer tevreden over de service! Ik werd nog gebeld voor een bevestiging voor het ontwerp

Rrpw Manten

Good seller!

23 March 2021

Good seller!

Nanescu Sebastian

wielstickers

23 March 2021

product zoals beschreven , snelle levering , mooi verpakt en snelle antwoorden indien vragen via mail , ik raad deze firma zeker aan , de stickers waren heel gemakkelijk te plaatsen en zijn van heel goede kwaliteit.

David Bierinckx

Gp rimsticker

23 March 2021

K Wollaars

Motorsticker

18 March 2021

Wilko Ensing

She looks beautiful

23 February 2021

Sticker was als vertrouwd snel in huis. Klein mankementje in het begin die geheel in stijl is opgelost. Mijn Sticker staat prachtige op mijn velgen. Voor mijn volgende bike kom ik zeker weer terug! Dank je wel voor de geweldige service!

Rowena

Goed en snel

23 February 2021

Motorstickers goed op volgorde per soort en type motor te verkrijgen, met een goede en snelle levering. (dus alles op voorraad)

G Janssen

Toch nog de juiste kleur

23 February 2021

“Bij nader inzien verkeerde kleur , in no time retour en de juiste gekregen wel wat Duurder maar toch

Goede service”

F Van der wilden

Super Product

23 February 2021

Kan ik iedereen aanbevelen – makkelijk aan te brengen – het ziet er super cool uit – Perfecte en redelijk snelle levering

S Collier

Wheel striping

23 February 2021

Mooi spul, kan er nog niet op. Te koud in de schuur!

Leo Sekeris

Prima!

21 January 2021

De stickers zijn beide keren perfect aangebracht en ze werken goed (licht mooi op in het donkers ) !

Kees Mantel

Great products and quick communication

21 January 2021

I am very satisfied with the team and the service they provide.

Gabriel

stickers for wheels

20 January 2021

The shipment was really fast and unproblematic. The whole experience was awesome and I would recommend your store to friends.

Ľubomír Molnár

Top Qualität

20 January 2021

Super Qualität und sehr schnelle Lieferung!

Albert Schwaiger

rimstriping applicator

12 January 2021

Basically a very good product,……applicator works well, recommend to apply in a heated environment and dry, otherwise will not not last…..lenght of the tape is limit though….,no room for error on standard rims…should be two meters longer even when price would increase…..frustrating to have to order a second roll…I had two rolls ( from an italian manufacturer) which were, probably old (looked as if they were)…didn’t stick at all and i recommend not to sell anymore. The ones produced in holland are much better.stay heathy ,greetings from luxemburg,Arnout

Arnout Glas

rimstriping applicator

12 January 2021

Basically a very good product,……applicator works well, recommend to apply in a heated environment and dry, otherwise will not not last…..lenght of the tape is limit though….,no room for error on standard rims…should be two meters longer even when price would increase…..frustrating to have to order a second roll…I had two rolls ( from an italian manufacturer) which were, probably old (looked as if they were)…didn’t stick at all and i recommend not to sell anymore. The ones produced in holland are much better.stay heathy ,greetings from luxemburg,Arnout

Arnout Glas

Rimstriping

23 December 2020

Product voldeed aan de verwachting, en was gemakkelijk aan te brengen.

G. C. St. Luce

Very good !

23 December 2020

Very nice design, easy to applicate and i’m almost sure that it resist to the water and time. I recommand it !

MoM Aten

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

20 December 2020

De producten waren makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Ron Van der Post

Kawasaki ZX6R

9 December 2020

Lang op zoek geweest naar de juiste rimstriping voor mijn Kawa.

Uiteindelijk bij de beste uitgekomen.

In het verleden al eens mogen ervaren, kwaliteit/prijsverhouding blijkt noch immer tiptop! Daarnaast supersnel in DL ontvangen.

R Mekking

Snag-free business was done

5 December 2020

No problems with the ordering process or delivery: more than satisfactory. I do think the instructional video for the application of SpecialGP rim striping could be improved:- Need more clarity re. how to ensure even spacing between each decal. If there is a correct ‘left’ and ‘right’ decal set then this needs to be made clear as well. The video makes it look easy – it isn’t – maintaining a constant diameter while applying the decals is a difficult hit and miss process.

Mike Rowland

Product Prima, opbrengen toch een lastig klusje

1 December 2020

“Ik kreeg al 2 dagen na mijn bestelling de stickers keurig binnen, en alles zag er prima uit.

Alleen het knippen is best nog wel een lastig ding (al die lijntjes, als je re langer naar kijkt gaat het vanzelf bewegen)

Het opbrengen heb ik al eens eerder gedaan (toen met rood op een zwarte velg)

Nu was het een zwart/wit sticker op een zwarte velg en dat was best nog lastig, je zag de overgang (velgrand) bijna niet en je wil toch een strakke lijn op de velg maken, dus ik zou deze sticker zelf makkelijker vinden als hij geheel wit was.

maar ze zitten nu op de velg en het ziet er top uit!”

H.R. Kreeft

rimstriping

28 November 2020

het opplakken van de stickers is een fluitje van een cent het is een positieve toevoeging voor de motor.

H.F Straatman

reflective black film koffers ...TOP

20 November 2020

heel eenvoudig aan te brengen mits in achtneming voorzorgsmaatregelen , uitleg zelfs bijgevoegt bij bestelling , klasse folks !!!!!

Jean paul De la Rivière

Ducati Panigale V2 rimstickers

11 November 2020

Stickerset snel ontvangen. Avondje plakken en heel blij met het resultaat. Alleen de aangegeven ruimte tussen de stickers is veel te groot. Beter plak je zelf met schilderstape de stickers even tijdelijk op hun plek. Dan kun je zelf de juiste overgebleven ruimte goed verdelen.

Martijn Van Lieshout

Velgrand sticker

11 November 2020

Ik heb 2 rollen besteld, en gewerkt zoals de beschrijving die ik een aantal keer goed doorgenomen heb. Helaas is het niet netjes aan te brengen(de applicator volgt de vorm van de velg niet goed). Hierdoor €40 armer voor niks.

H

Perfecte kwaliteit

30 October 2020

Wielstriping besteld, 2 dagen later binnen. De special GP besteld, bestaan uit 1 stuk. Heel netjes

A Schermer

Velgsticker

23 October 2020

Sticker van goede kwaliteit enkel jammer dat elke strip appart geknipt moet worden.

David Hermans

Rimstriping

23 October 2020

Degelijke producten, snelle levering, goede prijzen en mooi aanbod.

Patrick Maerien

Beetje meer kleur op het wiel

17 October 2020

Mooie en goede kwaliteit stickers, maar misschien makkelijker om ze per stuk en perfect op maat af te knippen, voor betere en makkelijker aanbrengen

MJS Hansen

RIMSTRIPING MOTOGP REFLECTEREND WIT

15 October 2020

Prima sticker, valt niet te veel op in mijn kleurstelling. Wel stijlvol en reflecterend. Maakt mijn motor net effe wat fraaier. En goed zichtbaar in het donker. Plakken is ook zelf goed te doen, wel juiste wieldiameter kopen. Ik heb een 17′ en 19′ wiel in mijn motor. Dit even doorgeven na de bestelling. Wordt keurig geleverd.

Zondervan

grijs wiel stickers

13 October 2020

goede kwaliteit deze grijs lijkt goed op nardo gry

M Lohmeijer

No Title

13 October 2020

Schnell Balint

Prima!

6 October 2020

perfecte stickers !

Kees Mantel

wheelstriping

5 October 2020

geweldige wheelstriping geleverd . Alleen door de postbode een beetje gekreukt

Willy Van Vonderen

Rimstriping bmw G310R

28 September 2020

Goede afhandelling

Snelle levering

Snelle terug betalingnbij een de dubbele bestelling,

bedankt Niels!

Alleen de instructie bijlage klopte niet, de afstand tussen de

striping stond 54mm zodat ik bij de derde strip maar 38mm

overhad,50mm bij de volgende klopte wel. Nu heb ik een achterwiel dat alle strips mooi 50mm uiteen staan en een voorwiel dat links ook klopt en rechts 2x 54mm uiteen staan en 1x38mm spatie tussen is!

voorste wiel links

A Van Gompel

Rimstriping

9 September 2020

Makkelijk besteld, snel verstuurd en netjes verpakt. Kwaliteit moet nog blijken, een week op de velg nu…

M De Vos

Great Product!

8 September 2020

John Harkness

Mooie stikkers

5 September 2020

Let op met plakken afmetingen in bijlage kloppen niet

Brian Bakker

Goede kwaliteit

1 September 2020

Stickers zijn van goede kwaliteit en goed te plakken, ben er zeer tevreden over. Wat ik echter miste was een tool om de afstand tussen de stickers (3 stickers per wiel) te bepalen. Op de site en instructievideo worden twee afstanden gegeven. Dit kostte mij veel tijd.

M H Peters

mooie Roze kleur

31 August 2020

super stoer en toch vrouwelijk.

Ik en mijn R6 zijn er blij mee

Kim Daelemans

Top Quality stickers

31 August 2020

Delivery on time. Top quality and easy to stick on your rims. Be careful there are two sides, right and left. I did not pay attention at the beginning.

Alexandre Gossein

Shop

25 August 2020

Snel geleverd

Snel geleverd

Velgstickers

13 August 2020

Ziet top uit…kleur, pasvorm ,kwaliteit top

H Koelewijn

Rimstripes BMW S1000XR

6 August 2020

Top materiaal, de gevraagde stickers voldoen geheel aan de verwachting, en werden mooi en stipt afgeleverd, dus qua tevredenheid dikke 10/10.

Frans DE WIT

De looks!

27 July 2020

Erg strakke stickers. Maken de Looks van mijn Tuono helemaal af!!

Jeffrey Van Mierlo

Motorsticker

22 July 2020

Stickers zagen er goed uit en zijn gemakkelijk te plakken door de bijgevoegde intructievideo op de site. Heb zelf helaas de fout gemaakt om vanaf een verkeerd punt te meten (54/56mm) waardoor ik niet goed uit kwam met het plakken van de stickers. Weet niet of dit vaker voorkomt?? Voor mij had het fijn geweest als dit expliciet stond vermeld.

Ook vind ik dat de bijgevoegde honda stickers (witte) net iets beter kunnen. Tegenwoordig zijn er ook stickers die alleen de letters laten zitten wanneer je de sticker hebt geplakt. Bij deze sticker is het een geheel waardoor de randen van de sticker duidelijk te zien zijn. Dit zou naar mijn mening beter kunnen.

Is het misschien mogelijk om nog een stickerset te bestellen tegen een gereduceerd tarief? Ik erger me er nu namelijk aan dat ik de stickers verkeerd heb geplakt. Hoor graag van jullie.

J Policzkiewicz

Super service!

16 July 2020

Geweldige service gekregen bij motorsticker.com. Ook de kwaliteit van het velglint is zeer goed en ze laten zich makkelijk aanbrengen in de wielen van mijn GSX-S 1000. Pas geleden mijn tweede bestelling hier geplaatst en wederom een hele fijne ervaring.

Pascal Frijns PLS Frijns

Netjes

14 July 2020

Mooi

PHP Vermeulen

RimStriping

22 June 2020

Erg simpel te doen.

Ben er blij mee

Anja De Groot

Perfect

21 June 2020

R Martina

Perfect

21 June 2020

Prima materiaal, prima hechting !

J Lannoo

Rimstriping

19 June 2020

Vrij snelle bezorging.

J De Groot

motorsticker.com

18 June 2020

goede service met verwijzing naar bijhorend filmpje.

Hjm Kusters

Beste aankoop!

18 June 2020

Als iets goed is kan het niet verbeterd worden.

Dominik Eeckhout

Goede service

17 June 2020

Snelle reactie en oplossing nadat bleek dat het geleverde rolletje met de striping niet aan de verwachte kwaliteit voldeed.

B Van den Berg

Hat alles super geklappt

12 June 2020

Binnen weniger Tage war die Ware bei mir zu Hause.

Jederzeit gerne wieder.

Elsner Hubert

Wiel rimstriping Special GP Ktm Superduke 1290r 2020

10 June 2020

Heel mooie wiel rimstripings voor Ktm Superduke 1290R 2020 ,

Heel gemakkelijk aan te brengen .

Peter Mogal

Snel geleverd!

8 June 2020

Het juiste product bestellen is een fluitje van een cent! En ik de levering ging snel ondanks de Corona toestand!

Jaap Van den Berg

Contact en service

5 June 2020

Ze reageren goed en snel . Na een verkeerde kleur sticker product terug gestuurd en geld terug ontvangen.

Toen een nieuwe kleur besteld .

C Kienhuis

Prima

21 May 2020

Selwin Hamden

Goed product goede service

10 May 2020

Kleur oke en past precies. Had op het laatst de bestelling aangepast en dat was geen probleem. Er werd snel gereageerd via de email. Goede service geboden.

Richard Kooper

Motorsticker

2 May 2020

Duidelijk website en levering

Kees Nogter

rimstriping

26 April 2020

Zeer snelle levertijd van het product. Makkelijk contact te krijgen en te houden met motor sticker.com.

Leo Rasser

rimstriping

25 April 2020

prima service. eerste zending was niet 100%. kreeg binnen een paar dagen een nieuwe

D. Jorna

Sehr gut

21 April 2020

Yakup Bas

Zoals besteld ook geleverd

11 April 2020

Na telefonische informatie en snelle levering, prima tevreden.

A Giesbers

Nice company

6 April 2020

Fast delivery

Arjan Van Manen

Rimstriping gp

6 April 2020

Supersnel in huis !

RichardR Kaptijn

Snel bezorgd

26 March 2020

Goed verpakt en professioneel

Lars Schultinga

Great stuff!

25 March 2020

Hi folks, would like to let you know, that, whenever you think of buying rimstripes, you think at MOTORSTICKER.COM first. Why? Because of their great designs, outstanding quality and perfect accuracy of fit. And not least because of a customer service that really deserves its name. Try it and you’ll see what I mean!

Klaus Reinhardt

Wielstickers

23 March 2020

Perfect zoals op foto

Snelle levering

Kwaliteit voor de juiste prijs

Danny Vizer

No Title

18 March 2020

Duidelijke website. Mooi materiaal. Prima te verwerken. Veel goedkeurende blikken.

Wilko Ensing

Velgstriping

18 March 2020

Goede service en snelle afhandeling!

PP Wolfs

goed

18 March 2020

Veel keus en snel geleverd

A.J. Van der Vliet

Rimstriping

14 March 2020

Ben zeer tevreden alles was in orde en op tijd geleverd.

Marinus Minnebo

Koffers stickers

13 March 2020

Ben zeer tevreden met mijn BMW koffers stickers, en de snelle correcte levering en dat ze me nu goed kunnen zien van achteren ,Top

Fw Balemans

Online purchase

8 March 2020

Quick and easy transaction , a pleasure to deal with this company

Geoffrey johnson

Prima service

3 March 2020

C Bakker

Nice !

2 March 2020

Great service, fast answer and customizable and quick delivery ! Thanks

Julien

Rimstriping.

1 March 2020

Snel geleverd.

P Stuiver

Site is prima in orde

26 February 2020

besteld en snel bezorgd

R Nijman

perfect

25 February 2020

Goede service na verlies 1e bestelling door de post . Zonder probleem nieuwe bestelling ontvangen. Product is goed van kwaliteit en staat heel mooi op de motor

HhaHarrieHCA Antonissen P/s Gaston Schul BV

Suzuki bandit

25 February 2020

Perfecte sticker. Past super. Makkelijk op de velg aan te brengen. Na betaling direct opgestuurd en aangekregen. Aanrader

Robbie radinardi ro Radinardi

Prima

21 February 2020

Product van goede kwaliteit. En de levering was ook prima

JarnoJ.R Pastoor

Felgenband zum Kleben für Motorräder

21 February 2020

Abwicklung ist ganz gut verlaufen,als die Zahlung von mir in Ordnung wahr.

Besten Dank für die Lieferung

Das Material war gut zu verarbeiten wie ich Angenommen habe.

Hans Bänninger Schweiz

Hans Baenninger

Great product

9 February 2020

Sticker supplied were as described in the advert and arrived quickly great service thank you

Paul armstrong

rimstriping

7 January 2020

Mooi en goed product. Zeer goede aan te brengen.

J Bogerd

Rimstriping

16 December 2019

Snelle levering prima product

Henri Brink

Quality made for affordable price

12 December 2019

I’m used to poor quality vinyl/graphics when ordering for my R1. Great to find a company that delivers great quality products at a great price.

Thank you chaps/ladies.

Jessi-lee Collinge

Service

3 December 2019

nadat het briefpakketje blijkbaar kwijt was geraakt, zonder morren opnieuw gratis verzonden. Top.

P Pijpers

Motorsticker

21 November 2019

Sehr schnelle Lieferung, alles ok, gerne wieder, Danke.

Reinold Burger

Service en kwaliteit

18 November 2019

Ik kreeg snelle en correcte antwoorden op mijn vragen, voorstellen voor mijn probleem en heel snelle levering, wat wil je nog meer

Wilfried Sylverans

Snel antwoord, kwaliteit en levering

18 November 2019

Wilfried Sylverans

Reflectiestickers BMW R1200RT

17 November 2019

Stickers zijn eenvoudig te bestellen, snel geleverd na betaling!

Stickers reflecteren goed!

E. Smit

Good Quality!

12 November 2019

Nothing to say about the quality of the material, as well as about the delivery time. It’s just Perfekt.

The only reproche, but it’s a small detail, is that the stickers could be attached together so as to respect their nominal position…

Fabrice NIVOIX

++

1 November 2019

Prima product makkelijk aan te brengen

Ajp Schoffelen

Quick service

1 November 2019

Thank you Motorsticker!

Quick service and high quality motorcycle rim decals.

I would recommend to my friends

Thank you again

Cristian

CristianDudas

Simple and elegant

25 October 2019

The delivery was fast, the quality as expected, can’t be any better. Thanks

Ingolfur Snorrason

goeie en snelle service

17 October 2019

Carel Glimmerveen

Mijn motor wordt nóg mooier!

17 October 2019

Omdat mijn VFR heel donkerpaars, bijna zwart is, met zwarte velgen is er op het frame na niets met een kleur dan zwart. Op de kuip zit onderaan wel een VFR-sticker met paarse accenten. Ik was al van plan om de velgen zilvergrijs te laten poedercoaten. Misschien dan nog een velgstriping aanbrengen, om dat paarse van het logo terug te laten komen. Via verschillende fora las ik goede ervaringen met Motorsticker.com. En die hebben ze naar mij ook waargemaakt: goed advies, ruime keuze, prettig contact. Komende winterperiode ga ik de striping aanbrengen. k Kijk er naar uit. Mannen, van Motorsticker.com: bedankt!

Arthur Oudejans

RIMSTRIPING SPECIALGP KAWASAKI

16 September 2019

Over de kwaliteit van de stickers kun je niks zeggen, deze zijn boven verwachting.

De stickers plakken ook boven verwachting,

Ze hechten zeer goed op het oppervlak, houd hier ook rekening mee als je gaat plakken.

Je kunt ze niet ff lostrekken en weer opnieuw plakken.

(Ik had de velgen ook wel erg goed ontvet)

Er zit wel een reserve setje bij. Dus plak je verkeerd geen nood. Ook hier is aan gedacht.

A Koopman

Wheel rims

10 September 2019

Mooi product

Dezelfde kleur als de originele sticker van Yamaha

Top!

D.A. De Froe

Mooie striping

2 September 2019

Ik ben blij met de mooie gele striping voor de velgen van mijn motor. Nette service en goed product.

A. Jansen

Snelle looks voor weinig

26 August 2019

Heel blij met de aanschaf. Stickers zaten er zo op. Wel even de tijd voor nemen dan is er niks aan de hand. Mijn voorheen compleet zwarte velgen springen er nu veel meer uit waardoor het de motor veel meer afmaakt!

Niels

Good item

19 August 2019

Very good reflective stickers.

IkrrIker Bilbao

Rimstriping

12 August 2019

Mooie goede kwaliteit en makkelijk aan te brengen. Snelle correcte levering.

I Nijskens

Product: Felgenrandaufkleber SpecialGP Kawasaki Versys 1000 Weiß

12 August 2019

Die Sticker sin einwandfrei und passen farblich zu meinen Motorrad

die Montage ist kinderleicht, felge gut reinigen Sticker zuschneiden und aufkleben .

Mal schauen wie lange sie Halten.

Kann ich jederzeit weiterempfehlen

Josef Baldemaier

Wheelstriping

9 August 2019

Keek er eest tegenaan om ze er op , maar dankzij filminstructie fluitje van een cent , plus dat je twee reservestickers erbij krijgt voor het geval dat . Super blij mee

J Jongsma

Velgstickers Superduke 1290R

8 August 2019

Mooi spul en snel geleverd, eenvoudig aan te brengen. Alleen jammer dat PostNL er een knik in had gemaakt tijdens het transport.

The Beast

aanbod

6 August 2019

ruim aanbod van rimstriping , helaas niet van specifiek honda cbr 600f, dus ik heb de algemene striping van honda genomen , ik ben in de shop geweest en ben gelijk goed en vriendelijk geholpen , een aanrader voor de motorliefhebber, alleen maar complimenten naar t bedrijf toe !!!!!

M. Besselsen

Rimstriping Triumph

5 August 2019

Super strakke rimstriping, snel geleverd, duidelijke U-Tube instructie.

DS Ter Veer

Snelle service

1 August 2019

Communicatie is perfect en snelle levering

M Van Gestel

All as expected!

31 July 2019

Most important thing when you ride motorcycle is a safety of yourself and others around. Reflecting stickers are very good solution in this matter! Thank you very much for your invention!

Roman Gusarov

Yamaha mt 10

31 July 2019

Goed product! Snelle levering, ik ben er zeer tevreden over

N Eversdijk

Goeie service

20 July 2019

Hele goeie service en hoewel men telefonisch lastig bereikbaar is, werkt het mailen prima. Een goed, snel en vriendelijk contact met de bereidheid altijd de beste oplossing te vinden. Zal niet twijfelen nogmaals bij MotorSticker.com te bestellen.

R Klaver

Wiel striping

17 July 2019

R Van Daatselaar

Top spul

17 July 2019

Zoals afgesproken de stickers opgehaald, helaas was de desbetreffende persoon er niet want ik had een aantal vragen opgeschreven waar ik mijn inziens niet een helemaal goed antwoord heb gekregen, en er zijn geen stickers van het bedrijf, ben sticker gek, maar wie weet in de toekomst, de stickers zijn top.

R. Meijering

Velgstickers

9 July 2019

Super mooie materialen en vlug geleverd.

Ben zeer tevreden !!

R van Oosten

Velg stickers

6 July 2019

Besteld en netjes afgeleverd met een paar dagen in huis video bekeken hoe je het moet doen inmiddels 1 velg gedaan is mooi geworden bestel er volgende keer weer

R Hoogstad

Stickers

22 June 2019

Top service en prima kwaliteit stickers .

M De Waard

Top!

20 June 2019

Makkelijk te plakken, 4 zijde van de banden een uurtje over gedaan! Velgen gewassen, ontvet met thinner, ging prima! Aanrader!

A Kremer

Rimstriping motogp special BMW K1600gt wit

11 June 2019

Mooie velg striping voor mijn bmw k1600gt, ik had op mijn vorige motor (Kawasaki Versys 1000) ook al dezelfde striping en na 3 jaar zag die er nog als nieuw uit en kwam nergens los. Gemakkelijk aan te brengen na grondig de velg te ontvetten en daarna even met mijn heatgun er over gaan en klaar. Toppie

Frank Willemen

goede levering.

11 June 2019

Super goede levering, erg snel en netjes.

Anonymous

Mooi product

7 June 2019

Zeer mooie stickers, goed op maat en reserve stickers voor als het niet lukt, ik ben zeer tevreden!

Stijn Van Veen

Good product and fast service

27 May 2019

this is my 3rd time I’m ordering this product as it’s very good for marking my bike frame with reflectors. the stickers are durable and can stand several cleaning sessions without pilling off.

It would be great if we had variety choice of colors such as silver and grey.

K. Atias

OK

25 May 2019

The best I’ve ever bought

Luca

Great company

22 May 2019

Fast delivery, good explanation on how to apply their products in written and video.

CJ

Top kwaliteit!

16 May 2019

Reflecterende stickers voor op de achterkant van de koffers van de motor besteld. Ze zijn zwart maar in het donker reflecteren ze, en dat doen ze uitstekend. Omdat het gedeelte waar deze stickers op zitten niet gespoten is had ik mijn twijfels of ze wel blijven plakken. Het kunststof van de koffers is namelijk PP (Polypropyleen) daar zit waxine in en hoe het ook ontvet en gereinigd word, de waxine blijft altijd een issue. De stickers blijven echt goed zitten wat betekent dat het echt topkwaliteit betreft. Bestelling was snel binnen, alles perfect dus.

J.H. Slaats

Producten zijn goed

14 May 2019

Producten zijn exact zoals omschreven, plakt top. Wel een tip, misschien wat up-sell techniek inbouwen, ik wist niet dat je ook een buigbaar stuk plastic nodig had om de stickers te plaatsen, en velgenreiniger aanbieden!

Drf Goelamhaider

RimStriping

13 May 2019

Goed en mooie product.

Abels

Adhesivo alta visibilidad BMW K 1600 GTL

30 April 2019

Enviaron el producto muy rápido, realice una consulta sobre el montaje y me respondieron inmediatamente.

Miguel Chiquillo Rodriguez

Very satisfied

26 April 2019

I found exactly what I was looking for.

Christos Marmaras

Rimstriping

22 April 2019

Zeer snelle levering en een goede uitleg op de site.

Edwin

E.P.L. Vogels

goede service

21 April 2019

snelle levering , goed product

J Goossen

Rimstriping

20 April 2019

Snelle levering, goed verpakt in brievenbus enveloppe.

Jh Wassen

Prima bedrijf

17 April 2019

Eerste maar hele goede ervaring. Netjes geleverd binnen de gesteld tijd. Mooie striping. Passen perfect op de wielen (17 inc). Meer dan tevreden.

RJ Essenstam

Erg goed!

17 April 2019

Snelle levering

Stan

Top Service

15 April 2019

Prima service bij eventuele vragen of problemen zeer vriendelijk antwoord .

Gewoon TOP.

Luc De Volder

dorsoduro stickers

13 April 2019

Delivery as promised. No remarks

R Gobbels

BMW R1200RS

13 April 2019

Sehr schöne Sticker, optimale Passform. Nur der Klebstoff vermittelt keinen soliden Eindruck. Bin gespannt wie lange es hält….

Aleksandar Marinkovic

Best store for motor stickers!

4 April 2019

I’m just amazed by how friendly and professional this shop is.

Also the shipping is really fast! the products quality are the best!

Shlomo Avraham

Top

1 April 2019

Snelle levering

Makkelijk te plakken

Mooie stickers

A Hendriks

Nice and easy website

29 March 2019

Nice website with a good brand and series filter to find the right stickers.

Would only want them to send the stickers in a cartboard evelope or something, because the mailman FOLDED the normal evelope! Stickers were still good though, thank god.

Woody

Great website

25 March 2019

Found the website informative and easy to use

J S Taylor

Great service

23 March 2019

Communication and professionalism 2nd to none. Great to deal with and fair. If a problem arises quickly fixes the problem. Thank you for the pleasent experience.

Kiley Carney

great

19 March 2019

order delivered as promised , great service

De Meyer

Okee

15 March 2019

Vriendelijke sevice, vlotte afhandeling, mooi product.

H Maertens

Top stickers

12 March 2019

Al meerdere keren stickers besteld. Goede kwaliteit voor een goede prijs.

S Westerlaak

Snelle service goede kwaliteit

6 March 2019

Prachtige stickers. Goede pasvorm en snelle service

M Oudman

Adesivi Tracer 700

5 March 2019

Sono rimasto molto contento del servizio ricevuto

Giovanni Amabile

Mooie stickers!

5 March 2019

Plakt goed, en staat goed met een zwarte velg!

I Rijn

Einwandfreie Ware

20 February 2019

Super eBay-Shop. Felgen-Deko war gut verpackt, wurde prompt geliefert und ist von guter Qualität. Besser geht’s nicht. Danke !

Matthias

Matthias Zinkand

No Title

4 February 2019

Schnell Balint

BMW 1600 GT

29 January 2019

Goeie service en levering en prachtig resultaat

Dank u

FREDERIC BATTHEU

Prima aankoop

25 January 2019

Verzending had wat mij betreft sneller kunnen zijn. Wel netjes verpakt

Ferry

MotorStiker.com

18 January 2019

A very easy company to deal with who took the time and effort to help me track down my order when it was a little late arriving over the busy Christmas period. Excellent service.

D Gooch

rimstriping

14 January 2019

snelle en correcte levering.

Paul Van Haperen

Rimstriping

2 January 2019

Makkelijk en overzichtelijke site. Bestellen en morgen in huis. Goede montage uitleg.

E Zuidema

goed bedrijf

23 December 2018

snelle levering en goed product

H Elema

Veel keuze

22 December 2018

Mooie website

Mario BaertMario Baert

Rim Striping APRILIA Rsv 1000

16 December 2018

très belle qualité , ils sont magnifiques .

Simul Robert

Goed bedrijf

3 December 2018

Houd zich aan de afspraken, persoonlijk contact is makkelijk.

Geeft al met al een eerste aanzet tot een hopelijk eerlijk en goed product.

Ronald Kaptein

Motorsticker.com

25 November 2018

Easily usable website.

I would suggest adding pictures of the rims with rimstriping on the actual bike. That creates a better picture as to what it will look like.

D Lo-Fo-Sang

Nice

21 November 2018

I had already purchased this sticker for the bmw k 1600, I bought it for another Bmw k1600, valid product, lasts over time, recommended

Giberti Paolo c/o Finotti BMW

Top product

20 November 2018

Snel en efficiënt

Davide Pascariello

Velgenlint | Reflectie

10 November 2018

Gemakkelijk aan te brengen, het ziet er mooi en strak uit.

Belangrijkste voor mij was de reflectie en dat werkt erg goed!

Lwm Smit

Wrong stickers

31 October 2018

At the first shipment I got the wrong stickers. After I let know the seller what happened, the seller ta the same moment send me the correct one.

I am more than setisfied, everithing wery correct.

MARKO PAVLIC

Motorsticker.com

31 October 2018

The right items, for Nice price, and good service

HART Thomsen

0
    0
    Cart
    Cart emptyTo products